Izvještaj sa skupštine Udruge Tartajun, održane 10. siječnja 2016.g. u Domu kulture Vir u Dolu:

Nazočne članove i simpatizere pozdravio je član uprave Ivica Moškatelo. Nakon izbora verifikacijske komisije, ista je utvrdila da skupštini nazoči natpolovičan broj članova Udruge, te se mogu donositi pravovaljane odluke.

Nakon toga članovima se obratio predsjednik Udruge Jure Moškatelo. On je iscrpno iznio sve aktivnosti i poslove Udruge koji su obavljeni i poduzeti od 2013. godine. Nakon jednoglasno prihvaćenog izvješća predsjednika, financijsko izvješće podnijela je blagajnica i tajnica Udruge Frankica Matijević

Budući da je aktualnom predsjedniku istekao mandat od 2 godine, danas je na Skupštini bilo da izabere novog predsjednika, Upravni odbor i Nadzorni odbor.

Na pismeni prijedlog 5 članova udruge za predsjednicu je predložena Ivana Stančić. Pošto nije bilo drugih prijedloga, kandidatura Ivane Stančić stavljena je na glasovanje. Prijedlog je jednoglasno usvojen te je Ivana Stančić izabrana za predsjednicu Udruge.

Ona je u novi Upravni odbor predložila: Jure Moškatelo (dopredsjednik), Frankica Matijević (tajnica i blagajnica), Ivica Moškatelo, Marijanda Vranković, Ana Pavičić i Toni Sansević. Isti su jednoglasno izabrani.

U Nadzorni odbor izabrani su: Kuzma Matijević, Nikša Šurjak i Toni Roić.

Piše: Damir Šurjak